Kristoffer Melås og Mette Brandstadmoen, SPORTSDANS hovedtrenere

Kristoffer og Mette er aktive dansere og er et av Norges beste sportsdanspar. Kristoffer og Mette er Nidaros Danseklubbs nye hovedtrenere i Sportsdans.
 
Både Kristoffer og Mette er opprinnelig fra Lillehammer hvor de begynte å danse sportsdans på Jannikes danseskole. Når de var 16 og 17 år gamle flyttet de til Lillestrøm for å satse på dansen. I dag konkurrerer de på toppnivå internasjonalt.
 
"Vi elsker å danse og vi bruker all vår tid på å trene og undervise i dans. Vårt beste resultat er når vi ble nr. 7 av ca. 200 par i Rising Star, Blackpool Dance Festival i mai 2016."
 
Følg gjerne Kristoffer og Mette på Facebook: https://www.facebook.com/FanMetteogKristoffer/timeline
 
 

Malin Munkebye Karlsen og Sebastian Skårslette Trondal, SPORTSDANS nybegynnere

Malin og Sebastian er trenere for sportsdans nybegynner. De er aktive dansere og konkurrerer i ungdomsklassen og i U21 i den høyeste nasjonale klassen elite. Begge to går på videregående skole og de bruker all sin tid utenom skolen på dansegulvet. De har danset sammen siden januar 2017, men har allerede plassert seg i norgeseliten blandt sportsdanserne i Norges Danseforbund.

Nidaros Danseklubb er stolte over å ha Malin og Sebastian som trenere for våre yngste dansere.

Maria Steeneveldt, BARNEDANS og FRISKISGRUPPEN

Maria Steeneveldt, er 17 år og går fra høsten 2017 i 3.klasse på danselinja ved Trondheim Katedralskole. Hun er trener for våre aller yngste medlemmer i barnedansgruppa i alderen 4-6 år.

Jeg har alltid vært utrolig glad i å danse, så det ble helt naturlig for meg å søke danselinja etter ungdomsskolen. Jeg har danset siden jeg gikk i 4. Klasse. Etter det har jeg danset mye forskjellig; contemporary ballet, lyrisk jazz, moderne, jazz, klassisk, hip hop og voguing. Etter at jeg begynte på danselinja har jeg lært utrolig mye, jeg har lært mye om både teknikk og kreativitet- dette er begge aspekter som er utrolig viktige for dansere. Jeg har også utviklet meg mye som danser i løpet av dette skoleåret, og jeg er evig takknemlig for at jeg går danselinja. Grunnen til at jeg gjerne ville jobbe som danselærer er fordi jeg tror at det å lære bort dans er utrolig lærerikt og givende. Jeg gleder meg masse til å undervise neste semester! 

Vi er svært glad for å ha med Maria på trenerlaget i Nidaros Danseklubb!

Andrea Barrett, HIPHOP og JAZZDANS

Andrea Barrett er ei 18 år gammel jente fra Trondheim som har drevet aktivt med dans siden 2010. Siden har hun vært med i showgruppen til RAW-dancestudio og jobbet med flere anerkjente koreografer fra både inn- og utland. I dag går hun sisteåret ved danselinja på Katta, og satser fullt på sjangeren Jazz. Hun begynte med hip hop, og etter det har hun vært innom flere stiler som house, dancehall, vogue, new style, old school, waacking, jazz, samtidsdans, ballett og mye mer. Nidaros Danseklubb er veldig glad for å ha Andrea med på trenerlaget!