Kristoffer Melås og Mette Brandstadmoen, SPORTSDANS hovedtrenere

Da Kristoffer og Mette var aktive dansere var de et av Norges beste sportsdanspar. Kristoffer og Mette er Nidaros Danseklubbs hovedtrenere i Sportsdans. Nå vier de all sin tid til å undervise og resultatene danseparene deres viser på konkurranser i inn- og utland beviser at de er topptrenere!
 
Både Kristoffer og Mette er opprinnelig fra Lillehammer hvor de begynte å danse sportsdans på Jannikes danseskole. Når de var 16 og 17 år gamle flyttet de til Lillestrøm for å satse på dansen.
 
"Vi elsker å danse og vi bruker all vår tid på å trene og undervise i dans. Vårt beste resultat er når vi ble nr. 7 av ca. 200 par i Rising Star, Blackpool Dance Festival i mai 2016."
 
Følg gjerne Kristoffer og Mette på Facebook: https://www.facebook.com/FanMetteogKristoffer/timeline
 
 

Malin Munkebye Karlsen og Sebastian Skårslette Trondal, SPORTSDANS nybegynnere

Malin og Sebastian er trenere for sportsdans nybegynner og barnedans. De er aktive dansere og konkurrerer i voksenklassen og i U21 i den høyeste nasjonale klassen elite. Malin går på videregående skole, mens Sebastian studerer på NTNU. De bruker all sin tid utenom skolen på dansegulvet. De har danset sammen siden januar 2017, men har allerede plassert seg i Norgeseliten blant sportsdanserne i Norges Danseforbund.

Nidaros Danseklubb er stolte over å ha Malin og Sebastian som trenere for våre yngste dansere.

Cecilie Korsan Sundet

Friskisgruppen: Cecilie Korsan Sundet - 920 50 834