Kristoffer Melås og Mette Brandstadmoen, SPORTSDANS hovedtrenere

Da Kristoffer og Mette var aktive dansere var de et av Norges beste sportsdanspar. Kristoffer og Mette er Nidaros Danseklubbs hovedtrenere i Sportsdans. Nå vier de all sin tid til å undervise og resultatene danseparene deres viser på konkurranser i inn- og utland beviser at de er topptrenere!
 
Både Kristoffer og Mette er opprinnelig fra Lillehammer hvor de begynte å danse sportsdans på Jannikes danseskole. Når de var 16 og 17 år gamle flyttet de til Lillestrøm for å satse på dansen.
 
"Vi elsker å danse og vi bruker all vår tid på å trene og undervise i dans. Vårt beste resultat er når vi ble nr. 7 av ca. 200 par i Rising Star, Blackpool Dance Festival i mai 2016."
 
Følg gjerne Kristoffer og Mette på Facebook: https://www.facebook.com/FanMetteogKristoffer/timeline
 
 

Sebastian Skårslette Trondal, SPORTSDANS nybegynnere og Skal vi danse voksen nybegynnere

Sebastian er trener for sportsdans nybegynner og skal vi danse - for voksne nybegynnere. Han er aktive danser og konkurrerer i voksenklassen og i U21 i den høyeste nasjonale klassen elite. Sebastian studerer på NTNU og arbeider i barnehage. Han bruker all sin tid utenom skolen på dansegulvet sammen med sin dansepartner Marte Lund Ramstad.

Nidaros Danseklubb er stolte over å ha Sebastian som trener for våre yngste, og voksne dansere.

Cecilie Korsan Sundet

Friskisgruppen: Cecilie Korsan Sundet - 920 50 834